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Notification of the operator of a limited network or the issuer of a payment instrument within a limited network under Article 3(3)(c) item 4 of Act No. 370/2017 Coll., the Payment System Act

Guideline 1 – specific payment instruments under Article 3(k) of PSD2 
1. Are you the issuer of a specific payment instrument under Article 3(k) of PSD2? 
☐YES			☐NO
2. If you issue several payment instruments in a limited network, does each of them meet the conditions of the guidelines? 
☐YES			☐NO
3. If you answered YES to Question 1, describe the payment instrument issued by you in accordance with the parameters given below: 
a. What technical and contractual restrictions are applied to the payment instrument? 
i. Do these restrictions apply to 
1. providers where the payment instrument can be used? 
2. the range of goods and services that can be purchased with the payment instrument? 
3. the geographical location for acquiring goods and services? 
b. Does the payment instrument issued (e.g. payment card) allow payments across different limited networks?
i. If so, how are the technical and contractual restrictions applied to each limited network? 
c. Is the payment instrument issued by you reloadable or for one-off use only?
d. Please indicate the type of exclusion from limited networks, i.e. under which guideline. If there is more than one type of exclusion, please indicate the type for each limited network.  
e. Are the goods and/or services which can be acquired using the instrument physical and/or digital? 
f. Do you also provide the service which is the subject of this notification in another Member State? Max. 2000 characters









Guideline 2 – Limited network of service providers 
Guideline 2 – Limited network of service providers
1. If you issue a specific payment instrument for use on a limited network of service providers 
a. Have you concluded a contract with each of the goods and/or service providers in this network or, where applicable, with each acquirer operating in the limited network? 
☐YES			☐NO
b. What is the envisaged maximum number of contractual partners in this network? 

c. Do the contractual partners offer goods or services under the common brand of the limited network?  
☐YES			☐NO
If you answered YES, please indicate below, including its graphical form (attach if applicable). 




Is this brand used by contractual partners at points of sale?
☐YES			☐NO

Is this brand depicted on the payment instrument?
☐YES			☐NO

Is this brand visually communicated to users of the payment instruments in other ways as well?


2. Additional criteria
a. Is the providers’ limited network or the use of the payment instrument limited to a specific geographical area? 
☐YES			☐NO
If your answer is yes, please describe this geographical area


b. What is the expected volume and value of the payment transactions to be carried out with the payment instruments per year?
 


c. Is the amount to be credited to the payment instruments limited? 
☐YES			☐NO
If so, what is the limit? 

d. Is the number of payment instruments to be issued limited? 

☐YES			☐NO
If so, what is the limit? 

e. Describe the risks faced by the customer when using the specific payment instrument

Max. 500 characters. Longer texts may be attached.


3. Is the use of a specific payment instrument limited within a limited network of service providers? 
☐YES			☐NO
If you answered NO, please describe below. 
Max. 500 characters. Longer texts may be attached.

Guideline 3 – instruments used within the premises of the issuer
1. Can the payment instrument be used for payments in online stores? 
☐YES			☐NO
Guideline 4 – Limited range of goods and services 
1. If a very limited range of goods and/or services can be purchased using the payment instrument issued by you or in the network operated by you, is there a functional connection between these goods and/or services? 
☐YES			☐NO
2. If so, describe the functional connection between these goods and services.Max. 500 characters

3. Has a specific category of goods with a common purpose been determined? 
☐YES			☐NO
4. Is there a functional connection between physical and digital goods? 
☐YES			☐NO
5. Describe any specific category and any functional connection between physical and digital goods
Max. 500 characters

6. Please state 
a) the envisaged number and amount of transactions to be carried out per year


b) whether the amount to be credited to the payment instruments is limited and, if applicable, the amount of the limit 



c) the envisaged maximum number of payment instruments to be issued 


d) the risks faced by the customer when using the payment instrument



Guideline 5 – the provision of services by regulated entities
Please answer these questions if you are also an entity providing payment services pursuant to Article 3(1) or issuing electronic money pursuant to Article 4 of Act No. 370/2017 Coll., the Payment System Act.  
1. If you are the issuer of a specific payment instrument, is the specific payment instrument you issue pursuant to Article 3(k) of PSD2 distinguished from the other payment instruments you issue in a clear and easily recognisable way? 
☐YES			☐NO

If your answer was YES, please describe this distinction, including the specific visual manifestation.Max. 500 characters


2. If you are the issuer of a specific payment instrument, do you inform the user that the specific instrument is not regulated and not supervised? 
☐YES			☐NO

If you answered YES, please describe the way in which you inform 
the user of the specific payment instrument: Max. 500 characters


3. Describe the difference between the regulated payment services and/or electronic money you provide and the services which are excluded from the scope of PSD2 under Article 3(k).Max. 500 characters




Describe any other relevant circumstances for evaluating application of the exemption under section 3 c) point 4 of Act no. 370/2017 Coll., on Payments
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